Vernišáž výstavy obrazů José Agüerase Fermoso

12.03.2015 12:49
V úterý 10. března se v Galerii Městského divadla Mariánské Lázně konala vernisáž výstavy obrazů pana José Agüerase Fermoso.
Impulsem k uspořádání této výstavy bylo několik společných akcí obcí našeho Svazku s příhraničními obcemi v sousedním Bavorsku, během nichž jsme navázali mnoho zajímavých kontaktů.
Jedním z výjimečných lidí, které jsme měli možnost poznat, je právě pan José Agüeras Fermoso, původem ze Španělska, kterého cesty osudu zavlály do Německa, kde žije již téměř 50 let, z toho několik posledních let v nedalekém Neualbenreuthu.
Pan Agüeras představuje v Mariánských Lázních obrazy realistické i abstraktní, obrazy odrážející krásy venkova i stavy lidské duše.
Příjemným zpestřením programu vernisáže bylo vystoupení kytaristů pana Tima Honzírka a Miroslava Vlny, kteří přednesli skladby ve španělském rytmu a sklidili velký potlesk a uznání.
Výstava potrvá do 13. dubna 2015 a můžete si ji prohlédnout každé úterý odpoledne v prostorách Galerie Městského divadla v Mariánských Lázních, vstup zdarma.
 
Přinášíme několik fotografií z vernisáže.
 
 
 
 
 
 
Zpět